Acasă Sport

Gaz Metan a pierdut la Iaşi după un meci slab | VIDEO REZUMAT

203

Gaz Metan a pierdut la Iaşi după un meci slab.

Formaţia lui Cristian Pustai a fost învinsă cu scorul de 1-0, într-o partidă pe care a terminat-o în zece oameni. Eric de Oliveira a fost eliminat în finalul jocului, după ce a văzut al doilea galben şi implicit cartonaşul roşu.

Ieşenii au reuşit să deschidă scorul repede în partida disputată pe teren propriu. În minutul 7, Panţîru  a pătruns pe partea stângă, a centrat, iar Lucas Bole a marcat din câţiva metri. În minutul 35, centralul întâlnirii a indicat punctul cu var după un fault al portarului Alexandru Greab asupra aceluiaşi Bole.  A executat Andrei Cristea, însă portarul gaziştilor a parat lovitura de la unsprezece metri. În finalul primei reprize, Greab şi-a mai salvat o dată echipa cu o intervenţie excelentă în faţa lui Lucas Bole.

În repriza a doua, tehnicianul Cristian Pustai i-a introdus pe Alexandru Munteanu, Cristian Danci şi Sabin Lupu, însă lucrurile nu s-au schimbat în bine pentru alb-negri. Tot ieşenii au trecut pe lângă gol şi tot prin Lucas Bole. În finalul meciului, Eric de Oliveira a căzut în careul advers fără să fie atins, s-a ridicat, însă centralul i-a arătat cartonaşul galben şi apoi pe cel roşu.  Ieşenii au mai avut o bară în prelungiri după o minge deviată de Ovidiu Bic, iar partida s-a încheiat cu 1-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.