Acasă Nova TV

Bărbat din Pelișor, depistat cu un revolver improvizat

699
Cazierul nu se mai eliberează la Poliția Mediaș

Un bărbat din Pelișor este cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În data de 5 mai, lucrători din cadrul Poliției Locale a Primăriei Municipiului Mediaș au identificat un bărbat ce avea asupra sa un dispozitiv similar ca formă cu o armă de foc.

,,Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, din primele verificări fiind constatat că bărbatul, în vârstă de 63 de ani, domiciliat în satul Pelișor, deținea un dispozitiv ce aduce ca formă cu o arma de foc, tip revolver, având improvizat și adaptat un arc exterior ce acționează cocoșul, iar în 2 din cele 6 locașuri pentru cartușe se află câte un tub cartuș nepercutat, iar alte trei sunt pline cu plastilină.

Dispozitivul și cele două tuburi de cartușe nepercutate au fost ridicate de către polițiști, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 342 alin.1 din Codul penal” a precizat Subcomisarul Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.