Acasă Sport

Încă o remiză în deplasare | Concordia Chiajna – Gaz Metan 1-1

180

Gaz Metan a remizat în deplasare pe terenul Concordiei Chiajna, scor 1-1. 

Ambele goluri s-au marcat în urma unor lovituri de cap, într-un interval de cinci minute în repriza a doua. Jasmin Trtovac a deschis scorul pentru medieşeni, iar Alin Dobrosavlevici a egalat pentru ilfoveni. În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare  rămâne pe poziţia a doua în clasamentul play-out-ului, cu 26 puncte acumulate.

Prima repriză a partidei de la Chiajna a fost una cu puţine ocazii de poartă. Raul Costin, Tiberiu Serediuc şi Cristian Ciobanu au căutat golul, însă şuturile acestora nu au prins cadrul porţii. De partea cealaltă, medieşenii au şutat şi ei pe lângă poarta lui Cristian Bălgrădean prin Alexandru Curtean, care nu a găsit drumul spre gol din lovitură liberă.

Lucrurile s-au animat în debutul reprizei secunde. În minutul 52, brazilianul Eric de Oliveira a executat perfect o lovitură de colţ, iar Jasmin Trtovac a reluat mingea cu capul fără speranţă pentru Bălgrădean. Bucuria gaziştilor a ţinut însă doar patru minute. În minutul 56, Raul Costin a executat foarte bine o lovitură liberă de pe partea dreptă, iar Alin Dobrosavlevici a egalat tot cu o lovitură de cap. Marius Pena a ratat apoi şansa de a le aduce în avantaj pe gazde, iar, în prelungiri, Cristian Bălgrădean a avut două intervenţii salvatoare. Mai întâi, în al doilea minut de prelungiri a scos mingea deviată de Milano Koenders, iar apoi în al patrulea minut de prelungiri s-a opus şi la lovitura de cap a lui Daniel Sikorski. La ultima fază a meciului, Florin Bejan a lovit bara din apropiere, iar Concordia – Gaz Metan s-a terminat la egalitate, 1-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here