Acasă Nova TV

Exerciţiu de alarmare-evacuare cu tematica incendiu la Copșa Mică | FOTO

532

Miercuri a avut loc un amplu exerciţiu de alarmare pentru situații de urgență în localitatea Copșa Mică.

Exercițiul a verificat activitatea Comitetului Local pentru Situații de Urgență Copșa Mică și a SVSU Copșa Mică în managementul situaților de urgență provocate de un incendiu.

,,Situația ipotetică a exercițiului, generată de un incendiu la o casă din cartierul Târnăvioara, a constat în câteva urmări:

  • Scoaterea din imobil şi transportul a 2 persoane rănite spre cel mai apropiat spital;
  • Localizarea şi stingerea incendiului care s-a propagat şi la casele învecinate datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile (vânt puternic).

La exercițiu au participat 12 Pompieri voluntari, 1 echipaj SMURD, Poliția Națională, Poliția Locală, CLSU Copșa Mică şi un echipaj de la Pompierii Militari Mediaş. Exercițiul a fost coordonat şi pregătit de către şeful SVSU Vasiu Dan și a fost monitorizat de reprezentanții ISU “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu.  Mâine pompierii copşeni vor participa şi la amplul exercitiu de testare a sirenelor – Prociv 2017 – care are loc la nivel naţional. Mulţumim pe această cale tuturor participanților la exercițiu pentru seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă” se arată într-un comunicat de presă remis de către Primăria Copșa Mică.

Articolul precedentPastila de sănătate | Efectele jocurilor pe calculator asupra copiilor și adolescenților
Articolul următorNeconformitățile de pe DN 14 vor fi remediate pe cheltuiala constructorului | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.