Acasă Sibiu

3 sibieni reținuți pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

747

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sibiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu au efectuat trei percheziţii domiciliare la persoane suspectate că ar fi implicate în traficul de droguri de risc şi de mare risc.

La data de 10 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sibiu au efectuat percheziíi la domiciliile a trei sibieni, cu vârste de 20, 23, respectiv 35 de ani.

,,În urma perchezițiilor, au fost identificate mai multe plicuri și capsule conținând substanţe vegetale amabalate în pungi transparente din plastic şi substanţe pulverulente, despre care sunt indicii că reprezintă substanţe cu efect psihoactiv.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2014 – 2017, cei trei ar fi fost implicați în activități pe linia traficului de droguri de risc și de mare risc prin achiziționarea și apoi comercilizarea de droguri de mare risc – ecstasy  și de substanțe psihoactive, adeseori amestecate cu medicamente ușoare.

Cei trei sibieni au fost reținuți 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, instanța a emis pe numele fiecăruia mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, respectiv efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu” se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here