Acasă Nova TV

Se înființează Clubul Sportiv Municipal Mediaș cu șase secții

2413

Se înființează Clubul Sportiv Municipal Mediaș.

Acesta va avea șase secții, de baschet, tenis de masă, atletism, fotbal, handbal și tenis de câmp, iar sediul său va fi la Sala Sporturilor din cartierul Vitrometan. Finanţarea activităţii acestuia va fi asigurată de la bugetul local, din venituri proprii dar şi din alte surse, precum sponsorizări sau venituri obţinute din reclame şi publicitate.

Consilierii locali decid vineri cu privire la înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal Mediaş. Un proiect de hotărâre în acest sens va fi luat în discuţie în şedinţa ordinară pe luna martie. Noua structură sportivă va avea şase secţii, respectiv baschet, tenis de masă, atletism, fotbal, handbal și tenis de câmp. Sediul Clubului Sportiv Municipal Mediaş va fi la Sala Sporturilor din cartierul Vitrometan.

Însemnele şi culorile acestuia vor fi emblema Municipiului Mediaş, pe culorile albastru şi alb, cu iniţialele CSMM. Clubul Sportiv Municipal Mediaş se înfiinţează în scopul organizării şi administrării activităţii sportive şi are drept obiectiv promovarea uneia sau mai multor discipline sportive, practicarea acestora de către membrii lor, dar şi participarea la activităţile şi competiţiile sportive.

1 COMENTARIU

  1. Echipa de fotbal va juca in liga judeteana, cu Alma, Curci, Boian si satele din imprejurul Mediasului, e normal. Nu o sa ne facem iluzii cu promovari in fotbalul profesionist. Acolo speram sa o avem pe GMM cat de mult posibil!

    Chiar si asa e ceva de laudat! Parintii ar fi mandri, sa-si vada copii facand sport, mai ales ca vor fi finantati de catre Consiliul Local.
    Pe „8 Mai”, „Sparta” sau pe sintetic ar putea juca, Tineret ne trebuie, (acolo stam prost), ca stadioane avem! o sa vin sa-i sustin, e ceva de laudat pt oras! o bulina rosie pt Primaria Medias, care se pare ca s-a trezit din ameteala fostului primar Alcoolic, beutor de Whiskey!! Bravo primariei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here