Acasă Revista Presei

Accident grav pe Valea Oltului | Trei mașini implicate, una a ajuns pe calea ferată

807

Trei mașini au fost implicate într-un accident de circulație pe Valea Oltului. 

Un tir, o autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit la Câineni în județul Vâlcea. Șoferul autoturismului a pătruns pe contrasens, a lovit autoutilitara, iar apoi tirul care a căzut pe calea ferată. În urma impactului, o persoană din autoturism a fost rănită.

Traficul feroviar este blocat în totalitate. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 16:20, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat alternativ, pe o bandă, dirijat de poliţişti, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni, la kilometrul 228+650 de metri.

Circulaţia a fost oprită în ambele sensuri din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotcamion, o autoutilitară şi un autoturism. Cauza probabilă a fost pătrunderea pe sensul opus. A fost oprit şi traficul feroviar pe secţia 201, deoarece autocamionul a căzut pe calea ferată, după ce conducătorul acestuia a încercat să evite impactul.

ACTUALIZARE:

Şoferul care a provocat accidentul de la Câineni este Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, fostul preşedinte al PNL.  Acesta a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea. Lucian Isar, de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne. În zona Câineni, a intrat într-o depășire, în curbă, pe linie continuă, a lovit cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată.

 

Foto&Video: Gazeta Vâlceană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.