Acasă Nova TV

Viața după incendiu | Marți le-a ars casa, acum trebuie să reconstruiască

4311

Marți dimineața s-a produs un incendiu pe strada Mărășești din cartierul Moșnei.

Șase oameni, mama, bunica și patru copii au scăpat cu bine, însă ceea ce a fost căminul lor, nu.  O știre de genul acesta sună sec, se scrie foarte ușor, însă urmarea ei e dificil de descris în cuvinte.

Drama unor oameni rămași fără un acoperiș deasupra capului nu are cum să nu te impresioneze. 

Teodora, Alexandra, Dumitru și Efrem sunt cei patru copii ai familiei Mihaela și Manole Cozan. De patru ani, Manole Cozan lucrează în străinătate și trimite bani acasă familiei pentru  traiul zilnic și pentru amenajarea casei. Mihaela Cozan este asistentă la Secția de terapie intensivă a Spitalului Mediaș. Crește patru copii și are grijă și de bunica ce locuiește cu ei.

Incendiul de acum trei zile le-a dat viața peste cap. Ei au scăpat cu bine datorită oamenilor care au intervenit, însă casa lor a fost afectată serios de flăcări. Practic, acum trebuie să o ia de la început, lucru pe care îl și fac deja. Singuri însă, este foarte dificil, astfel că orice ajutor financiar e binevenit.

Oricine dorește poate să dea o mână de ajutor familiei, donând în contul RO18BRDE330SV13129843300 deschis la BRD Mediaș pe numele Mihaela Cozan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.