Acasă Nova TV

Circa 2.000 persoane au protestat la Mediaş | VIDEO

10734

Medieșenii ies miercuri seară la proteste.

Municipiul de pe Târnava Mare se alătură orașelor în care s-au organizat proteste după adoptarea proiectului de lege privind graţierea şi modificarea Codurilor Penale.

În această seară de la ora 18:00, medieșenii se vor strânge în Piața Corneliu Coposu și vor participa la o acțiune care a fost intitulată generic ,,Și Mediaș spune NU!”.

,,Să arătăm că ne pasă! Consider că azi-noapte ROMÂNIA a fost violată, iar locul violatorilor NU e la guvernare!” este mesajul care însoțește evenimentul creat special în rețeaua de socializare Facebook.

ACTUALIZARE:

Protestul de la Mediaș este susținut și de Primarul Gheorghe Roman. Edilul a postat un mesaj în acest sens pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

„Susțin orice protest pașnic și legal pe care medieșenii îl organizează pentru a sancționa modul în care PSD a promovat modificările codului penal și a legislației privind grațierea” este mesajul lui Gheorghe Roman.

ACTUALIZARE:

Câteva sute de medieşeni au venit să protesteze în Piaţa Corneliu Coposu.

PROTEST MEDIAS1

ACTUALIZARE 1:
După ora 18:30, numărul medieșenilor care s-au strâns în Piața Corneliu Coposu a trecut de 1.000. Aceștia au scandat împotriva Guvernului, au cerut demisia guvernanților și au strigat împotriva Partidului Social-Democrat.

ACTUALIZARE 2:

Numărul protestarilor a ajuns la circa 1500. Aceștia au plecat în marș spre centrul istoric și s-au oprit în fața sediului PSD, unde au lăsat mai multe mesaje, candele și afișe.

ACTUALIZARE 3:

Manifestanţii au revenit în Piaţa Primăriei Mediaş, iar numărul acestora a ajuns la aproximativ 2.000.

Articolul precedentCrosul Binder ediția 2017 va avea și categoria semimaraton | VEZI amănunte
Articolul următorCaz șocant | Un sibian droga minori, întreținea cu ei relații sexuale și îi filma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.