Acasă Nova TV

Consilier local PSD: Acest protest este de fapt, o lovitura de stat

3293

Consilierul local PSD Mediaş, Dana Morăraş a postat pe Grupul de Facebook MEDIAS100% două păreri cu privire la protestele din ultimele zile.

Într-o postare datată 2 februarie, ora 18.15. Morăraş consideră că democraţia s-a transformat în anarhie:

„… Nu înțeleg ura și înverșunarea protestatarilor și a dvs. in mod special, care sunt duse la extrem, ajungandu-se la amenințări și injurii adresate tuturor membrilor PSD și chiar a membrilor familiilor acestora. Din păcate, la noi DEMOCRATIA este prost înțeleasă și s-a transformat în ANARHIE. Respect dreptul constituțional la libera opinie și la exprimarea acesteia, însă toate acestea trebuie sa se înscrie într-un cadru legal, iar forțele de ordine sunt obligate sa își facă datoria când se încalcă acest cadru.”

Moraras Dana 3

În cursul serii de Vineri 3 februarie, ora 19.40, Dana Morăraş a revenit cu o nouă postare, considerând că „Acest protest nu este împotriva celor doua ordonanțe, este de fapt, o lovitura de stat cu scopul de a înlătura un Guvern legitim ales.”

Moraras Dana 1

Postările consilierului local PSD, Dana Morăraş, au venit după ce unul dintre membrii grupului a postat textul Va cauta lumea din Medias dragi psd-isti! însoţit de fotografiile consilierilor PSD Mediaş, precum şi a preşedintelui filialei locale, Viorel Arcaş.

Postare Barabas Tiberiu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.