Acasă Nova TV

Medieșean prins în flagrant delict | Încerca să fure dintr-un chioșc

2010

Un medieșean a fost prins în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un chioșc situat pe strada 1 Decembrie în cartierul Gura-Câmpului.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, atunci când bărbatul în vârstă de 47 ani a fost prins în flagrant delict de către polițiști.

Poliția Mediaș a fost sesizată imediat după miezul nopții despre faptul că o persoană a pătruns în incinta unei societăți comerciale din cartierul Gura-Câmpului. La fața locului s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică, care a reușit să îl prindă pe suspect.

ACTUALIZARE:

Bărbatul din Mediaș surprins în flagrant delict într-un chioșc este cercetat sub control judiciar.

În data de 18 ianuarie, medieșeanul de 47 de ani, prins în flagrant delict de polițiști la scurt timp după ce a pătruns prin efracție într-o societate comercială din Mediaș, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Procurorul de caz a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here