Acasă Nova TV

Cafe Barul din nou strălucitor | Fațadă complet renovată

3408

Fațada clădirii actualului Cafe Bar din Piaţa George Enescu a fost complet renovată și reprezintă un exemplu foarte bun de urmat de către toți proprietarii imobilelor din centrul istoric.

Clădirea în care a funcţionat Muzeul Raional Mediaş, iar ulterior Biblioteca municipală, este una deosebită, iar proprietarul acesteia a făcut toate eforturile necesare, atât materiale cât și fizice pentru a-i reda aspectul original.

Inaugurarea fațadei clădirii din Piața George Enescu a avut loc miercuri seara, în prezența oficialităților locale, a managerilor unor societăți comerciale și a altor invitați. Reabilitarea acesteia s-a făcut profesionist, fapt reflectat din cromatica fațadei, elementele de arhitectură și ferestrele originale, aspecte menționate și de Arhitectul șef al municipiului de pe Târnava Mare.

Prezent la eveniment, primarul Gheorghe Roman a explicat că proprietarul clădirii trebuie felicitat și în același timp a lansat un apel către medieșenii care dețin imobile în centrul istoric să urmeze acest exemplu, mai ales că anul viitor, orașul va sărbători 750 ani de atestare documentară.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here