Acasă Nova TV

Ce se va întâmpla cu Gospodăria Comunală | VEZI declarația primarului

2059

Îmi vine foarte greu să cred că Gospodăria Comunală poate să continue reabilitarea drumurilor din Mediaș cu personalul pe care îl are și cu utilaje foarte vechi și neperformante.

Primarul Gheorghe Roman spune că aleșii locali trebuie să ia o decizie până la sfârșitul acestui an în ceea ce privește operatorul de drumuri, astfel încât în 2017 lucrările de infrastructură rutieră să poată începe atunci când vremea o va permite.

Invitat în cadrul emisiunii În Linia Întâi la Nova TV, moderată de Jimmy Ionescu, primarul Gheorghe Roman a vorbit despre ceea ce se va întâmpla cu societatea Gospodăria Comunală. Operatorul de drumuri are datorii de peste 11,5 milioane de lei conform datelor furnizate de către administratorul special, iar edilul șef al Mediașului spune că personal nu poate crede că societatea se poate ocupa de reabilitarea drumurilor cu personalul pe care îl are și utilajele foarte vechi. O decizie însă trebuie luată anul acesta de către Consiliul Local, a mai explicat Gheorghe Roman.

Lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere realizate în ultima perioadă la Mediaș au fost posibile prin subcontractarea lor către societățile Drumuri și Poduri Târgu-Mureș, respectiv Geiger Transilvania.

1 COMENTARIU

  1. Lasati GC in pace, nu-i ajuntati, nu le dati de lucru, acolo s-a furat cat s-a putut, GC au facut lucrari de mantuiala si acum isi merita soarta! Sa se descurce cum or putea! sa nu aibe lucrari sa intre in faliment, sunt niste neseriosi care si-au batut joc de banii nostri, banii primariei. O firma care nu are de lucru inseamna ca e o firma neserioasa, ori nu lucreaza cu materiale de calitate!

    Continuam cu Geiger si Drumuri si Poduri Tg Mures.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.