Acasă Mediateca Top Video

Audi în Transilvania | De Halloween pe Transfăgărășan

539

De Halloween, Audi a organizat un tur de mare viteză prin Transilvania, folosind două dintre cele mai puternice modele ale sale, Audi RS7 Performance și Audi R8.

Producătorul german a ales Transfăgărășanul deoarece acesta se află în fruntea unui clasament al celor mai spectaculoase șosele din lume, iar Jeremy Clarkson este unul dintre cei care au confirmat acest lucru în cadrul emisiunii Top Gear.

Fiind considerată una dintre cele mai înspăimântătoare locuri de pe planetă, Transilvania este o regiune istorică și geografică situată în interiorul arcului carpatic. Regiunea este acoperită de păduri dense, sate și lanțuri muntoase, acestea fiind înconjurate de un misticism tipic acestei regiuni, misticism care te ține în casă pe perioada nopții. Transilvania este și locul în care s-a născut Vlad Țepeș, cunoscut sub numele de Vlad Dracula”, scrie Digital Trends, citați de Digi24.

În timpul călătoriei sale prin Transilvania, Audi a făcut mai multe opriri, inclusiv prin Sighișoara, locul în care s-ar fi născut Vlad Dracula.

Fanii Audi pot urmării pe diferite rețele de socializare, fotografii realizate în timpul călătoriei, inclusiv o fotografie cu cele două modele aflate în fața Castelului Bran. ( #AudiTransylvania )

audi-pe-transfagarasan-panorama

Foto: Audi USA Facebook

Articolul precedentAdăpostul de noapte deschis pentru persoanele în nevoie | VIDEO
Articolul următorPrimăria Mediaș vrea să rezolve problema inundațiiilor din zona Automecanica | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.