Acasă Nova TV

PREGĂTIRI | Noi chiriași pe platforma comercială InterCora Mediaș lângă Kaufland

7128

Grupul ceh Intercora, cel mai mare proprietar de galerii comerciale din România, aduce noi chiriaşi pentru centrul din Mediaş, unde momentan funcţionează Kaufland, Deichmann,Takko, Flanco, Pepco.

 

Conform paginii oficiale a Grupului, la Mediaș, în centrul comercial din şos. Sibiului se vor deschide (anul viitor – n.r.) unităţi Jysk, 900 mp şi dm drogerie markt, 350 mp.

 

 

JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă” şi care este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care are întotdeauna „o ofertă extraordinară”. În prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 2.400 de magazine în 44 de ţări din întreaga lume, inclusiv România.

Conform JYSK România pentru Nova Tv, ”data estimată a deschiderii magazinului JYSK Mediaş este luna mai 2017. Este o dată estimată, deschiderea fiind condiţionată de avizele de funcţionare care trebuie eliberate de administraţia locală.

dmdm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei, oferind clienţilor săi o gamă largă de produse şi mărci în aceste segmente. În anul 2015 dm avea 72 de magazine deschise în România.

Deşi Nova Tv a încercat să obţină un punct de vedere oficial, până la ora redactării acestui material, dm România nu a confirmat o dată estimată de deschidere a magazinului din Mediaş

Magazinul dm va fi situat imediat după Pepco, în timp ce Jysk va închide linia magazinelor de pe platforma din Mediaş, conform planului Intercora.

Foto: ro.intercora.cz
Foto: ro.intercora.cz
Foto: ro.intercora.cz

1 COMENTARIU

  1. JYSK lantul danez de mobila si decoratiuni e bine venit la Medias, ii mai face o mica concurenta la Ambient, poate poate or mai scadea preturile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here