Acasă Sport

Muncă, noroc şi suferinţă | Gaz Metan a învins Steaua

910

Gaz Metan a învins liderul campionatului cu scorul de 1-0.

Formaţia lui Cristian Pustai a învins Steaua printr-un gol marcat în prima repriză în urma unui şut al lui Alexandru Munteanu care a fost deviat în propria poartă de către Bogdan Mitrea. Alb-negri au rezistat asediului oaspeţilor din actul secund atunci când au evoluat mai bine de douăzeci de minute în zece oameni după eliminarea lui Valentin Creţu.

Gaz Metan a reuşit să deschidă scorul pe Arena Naţională în minutul 26, atunci când Eric de Oliveira a executat o lovitură liberă, un apărător stelist a respins mingea până la Alex Munteanu care a şutat, iar mingea deviată de către Bogdan Mitrea l-a păcălit pe Stăncioiu şi a intrat în poartă. Alb-negri au avut apoi şansa de a-şi majora avantajul, însă lobul încercat de Azdren Llullaku a trecut puţin pe lângă poartă.

În repriza a doua s-a jucat aproape exclusiv în jumătatea Gazului. Steaua a avut şansa egalării în minutul 54 atunci când Boldrin a ratat o lovitură de pedeapsă obţinută după un fault făcut de Valetin Creţu asupra lui Adi Popa. Acelaşi Creţu a văzut apoi al doilea galben în minutul 71 şi a fost eliminat. Defensiva alb-negrilor a rezistat până la final, astfel că formaţia lui Cristian Pustai a plecat cu toate cele trei puncte de pe Arena Naţională.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here