Acasă STIL DE VIATA

Formaţia Depeche Mode va concerta la Cluj-Napoca

187

Formaţia Depeche Mode va concerta pe 23 iulie 2017 la Cluj-Napoca, în cadrul turneului care va începe în luna mai, au anunţat membrii grupului britanic, marţi, la o întâlnire cu fanii şi presa care a avut loc la Milano. Biletele vor fi puse în vânzare pe 21 octombrie, potrivit News.ro.

Concertul va avea loc pe Cluj Arena, informează organizatorii, Emagic.

Turneul în cadrul căruia Dave Gahan, Martin Gore şi Andrew Fletcher vor ajunge şi în România va începe în luna mai şi va promova următorul disc al trupei britanice, ”Spirit”.

Despre cel mai recent material de studio, Andrew Fletcher spune că încă nu este finalizat şi că va fi lansat în primăvară.

Despre acest turneu, Martin Gore a spus că trupa nu a stabilit detalii cu artistul Anton Corbijn. „În noiembrie ne vom întâlni pentru a face câteva filmări, cred că vom face şi un videoclip împreună”, a declarat el în conferinţa de presă de la Milano.

Depeche Mode va ajunge în acest turneu şi în Statele Unite şi în America de Sud, iar pe scenă trupa va cânta piese noi şi vechi.

Suntem norocoşi că avem fani peste tot în lume. E greu să ajungi la toţi. Turneele pe care le facem ar putea dura o veşnicie. Suntem recunoscători pentru asta”, a spus Dave Gahan.

Citeste mai mult pe Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here