Acasă Nova TV

Cine conduce PSD Mediaş ? Sediu închis, preşedinte greu de găsit

1134

Cine conduce PSD Mediaş şi în ce direcţie se îndreaptă formaţiunea, sunt întrebări fără un răspuns deocamdată.

Vineri seara, Comitetul executiv judeţean al social-democraţilor a hotărât dizolvarea Biroului politic de la Mediaş şi numirea unui preşedinte interimar în persoana Marianei Tarniţă. Consilierul judeţean PSD a fost însă de negăsit în ultimele două zile.

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Ioan Cindrea, anunţa la Sibiu că Biroul politic al organizaţiei Mediaş a fost dizolvat. Cu aceeaşi ocazie, acesta a prezentat şi preşedintele interimar al formaţiunii, în persoana Marianei Tarniţă. Consilierul judeţean social-democrat a şi oferit atunci o scurtă declaraţie. 

Ştirile Nova TV au încercat în ultimele două zile să stea de vorbă cu preşedintele interimar al PSD Mediaş despre situaţia actuală a formaţiunii şi ceea ce urmează să se întâmple în viitorul apropiat. Mariana Tarniţă nu a putut fi contactată telefonic, nu a răspuns nici la mesaje şi nu a fost de găsit nici la sediul formaţiunii din Piaţa Regele Ferdinand I. Miercuri în jurul amiezii sediul PSD Mediaş era închis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here