Acasă Nova TV

Sașii au revenit la Șeica Mică | Uwe Draser a devenit cetățean de onoare al localității

2698

Localitatea a găzduit o întâlnire de suflet, ajunsă la cea de-a șaptesprezecea ediție și care s-a bucurat de participarea a sute de persoane din țară și străinătate.

Cu această ocazie, Uwe Draser, administratorul grupului de firme SN Deco a devenit cetățean de onoare al comunei Șeica Mică, pentru contribuția deosebită avută la dezvoltarea economică, socială și culturală a localității.

Întâlnirea sașilor de la Șeica Mică a debutat sâmbătă dimineața cu o slujbă religioasă la biserica din localitate. Participanții au avut apoi ocazia să asiste la parada portului popular săsesc dar și să asculte muzică de fanfară.

Un moment deosebit al manifestării a fost decernarea titlului de cetățean de onoare al comunei Șeica Mică lui Uwe Draser, administratorul grupului de firme SN Deco. Distincția i-a fost acordată pentru contribuția deosebită la dezvoltarea economică, socială și culturală a localității.

Invitați speciali au fost Daniela Cîmpean, Președintele Consiliul Județean Sibiu, vicepreședintele instituției Marcel Luca, deputatul Raluca Turcan, primarul Mediașului, Gheorghe Roman, viceprimarul Christine Thellmann, dar și alți invitați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.