Acasă Nova TV

Centrul de îngrijire vârstnici, gata pe 15 septembrie | VIDEO

955

Lucrările de la Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice de pe strada Academician Ioan Moraru sunt aproape finalizate.

Constructorul are ca și termen data de 15 septembrie. Obiectivul va fi în sfârșit finalizat după ani de tergiversări, constructori care s-au lăsat păgubaşi, contracte anulate şi licitaţii peste licitaţii.

Centrul de Îngrijire pentru Persoane Vârstnice care se construieşte în curtea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială va fi gata la jumătatea lunii viitoare. Primarul Gheorghe Roman alături de directorii responsabili din cadrul municipalității au vizitat șantierul de pe strada Academician Ioan Moraru și au primit asigurări de la constructor că termenul va fi respectat.

 Lucrările la Centrul de îngrijire pentru vârstnici de pe strada Academician Ioan Moraru au început în anul 2011 cu o greşeală de proiecte. A urmat refacerea proiectului, licitaţii, un constructor care a abondonat lucrarea, alte licitaţii, iar în sfârşit lucrurile au mers spre bine. Unitoatea socială va avea o capacitate de 35 locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here