Acasă Nova TV

Toate șantierele vor fi luate la verificat | Nicio problemă la pasarela CFR

1269

Pasarela peste calea ferată va fi gata cu două luni mai devreme, decât era prevăzut iniţial. Acest lucru a fost confirmat de primarul Gheorghe Roman, care a vizitat în această dimineaţă şantierul din apropierea Gării Mediaş. La ora actuală, conform direcţiei tehnice din cadrul primăriei, stadiul lucrării este de 50%.

Artera pietonală care leagă zona centrală a municipiului, de cartierele Geamuri şi Vitrometan, a intrat în reparaţie capitală la începutul lunii mai, datorită stării avansate de degradare. Termenul de finalizare stabilit a fost luna noiembrie, dar constructorul va încheia cu două luni mai devreme. Primarul Gheorghe Roman a inspectat astăzi şantierul şi a anunţat că elevii vor putea folosi pasarela odată cu începerea anului şcolar.

Şeful Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Mediaş, Daniela Puşcaş, s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor efectuate până în acest moment. Practic mai sunt de executat hidroizolaţiile şi turnarea covorului asfaltic, dar racordurile cu cele două zone deservite.

Costurile de reabilitare a pasarelei peste calea ferată se ridică la un milion de lei, bani proveniţi din bugetul local al municipiului Mediaş.

2 COMENTARII

  1. In cei 4 ani de mandat eu nu l-am vazut odata pe fostu primar Neamtu sa mearga pe santiere sa se intereseze, tot televiziunea NovaTV si presa il informau despre stadiul lucrarilor! Se vede clar ca om vine din Vaslui, si deaia nu-i păsa de oras, nu era deloc sensibil de ce se intampla in oras, pe cand un mediesean imediat se sesizează!

    Bravo Dle Roman!

  2. Bine,pleaca Neamtu,pleaca si secretara,dar banii furati cine-i recupereaza? De la lucrarile de schimbare a conductelor de apa-canal,s-au furat milioane de euro,DNA-ul nu este sesizat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.