Acasă Nova TV

Sute de copii la un eveniment de 1 Iunie organizat de compania Kromberg & Schubert | VIDEO

699

Sute de copii au participat la un eveniment organizat de către compania Kromberg & Schubert cu ocazia zilei de 1 Iunie, atât la Mediaș cât și în Târnăveni.

Invitați au fost elevi din clasele 0-4 de la școlile gimnaziale din cele două localități, care au avut parte de concursuri, numeroase surprize, iar la final au fost premiați pentru munca lor.

Evenimentul organizat de către compania Kromberg & Schubert cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului a debutat miercuri dimineața în Piața Regele Ferdinand I. Copiii de la fiecare școală gimnazială au participat alături de păpuși gigant la o paradă prin centrul istoric. 

Evenimentul a continuat apoi în Piața Corneliu Coposu, acolo unde organizatorii i-au provocat pe copii la un concurs de desene. Nu au lipsit muzica, personaje din lumea Disney, clovnii și o mulțime de baloane colorate.

Petrecerea a continuat în Piața Corneliu Coposu până la orele amiezii cu muzică, dans și voie bună, iar la final copii au fost premiați de organizatori pentru desenele realizate.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here