Acasă Sibiu

Accident mortal pe DN7 | O mașină s-a tamponat cu un TIR care a luat foc

1301

Accident deosebit de grav, în această dimineață, între Tălmaciu și Tălmaciu 2. Nu mai puțin de cinci echipaje SMURD s-au deplasat pe DN7 la fața locului.

Traficul a fost blocat total. O femeie de 28 de ani din Tălmaciu a decedat. Șoferul TIR-ului are 30 de ani și este din Poiana Sibiului.

Accidentul a avut loc la kilometrul 256 pe Drumul Național 7, între Tălmaciu și Tălmaciu 2. Un autoturism care circula spre Sibiu a intrat în coliziune cu un TIR, care mergea reglamentar din sens opus.

În urma impactului, șoferița aflată la volanul autoturismului mic, a decedat pe loc, iar cabina TIR-ului a luat foc. Cel puțin încă o persoană a fost rănită. Șoferița care a decedat, a rămas încarcerată în mașină.

La fața locului au intervenit cinci echipaje SMURD și de pompieri.

Cinci echipaje SMURD, SAJ, de descarcerare si de pompieri intervin pe DN 7, in localitatea Talmaciu la un accident rutier petrecut între un autoturism si autotren. În urma acestuia au rezultat cu două victime. Accidentul a fost urmat de incendiu la cabina autotrenului. Soferul autoturismului este incarcerat”, spun cei de la ISU Sibiu.

Foto: Info Trafic JUD. Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here