Acasă Nova TV

Trei tineri din Mediaș cercetați pentru proxenetism | Cu minora la produs în Sibiu

1502

Trei bărbați care aduceau din municipiul Mediaş o persoană de sex feminin pentru a întreţine relaţii sexuale cu persoanele aflate în trafic, au fost prinși de un echipaj de ordine și siguranță publică de la Jandarmeria Sibiu.

În data de 23 mai a.c. în jurul orei 12:30, în zona Târgului Obor din municipiul Sibiu, un echipaj de Jandarmerie a depistat 3 bărbați cu vârste de 24, 27 și 34 de ani, care aduceau din municipiul Mediaş o persoană de sex feminin în vârstă de 17 ani, pentru a întreţine relaţii sexuale cu persoanele aflate în trafic în acea zonă.

Din verificările efectuate jandarmii au stabilit că sumele obţinute de aceasta îi erau luate sub diferite motive. Toți trei sunt originari din municipiul Mediaș și după ce au fost conduși la sediul Jandarmeriei, pe numele acestora au fost întocmite acte de constatare, persoanele fiind susceptibile de comiterea faptei de proxenetism, prevăzută de art. 213 din Codul Penal. Dosarul cauzei a fost înaintat organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here