Acasă Nova TV

Problema parcărilor din Mediaș | VEZI soluțiile lui George Petrescu

903

Crearea unor locuri de parcare noi reprezintă un proiect important din platforma program a lui George Petrescu.

Candidatul ALDE pentru Primăria Mediaș vrea să realizeze o parcare subterană în Piața Corneliu Coposu și două supraetajate, una în zona pieței agrolimentare și una pe strada Blajului în imediata apropiere a Școlii Gimnaziale Constantin Ioan Motaș.

Locurile de parcare în zona centrală a municipiului Mediaș reprezintă o problemă reală, iar George Petrescu spune că există soluții. Candidatul ALDE spune că a luat legătura cu o firmă specializată și că vrea să facă o parcare subterană în Piața Corneliu Coposu și una supraetajată în zona pieței agroalimentare.

George Petrescu propune o parcare supraetajată și în cartierul Vitrometan pe strada Blajului.

Foto: arhivă

2 COMENTARII

  1. Nu zic ca nu ar fi binevenite parcarile lui Petrescu,dar daca la reabilitarea unei pasarele trebuie 2 luni,a podului peste Tarnava,2 ani,la finalizarea parcarilor cred ca 30-40 de ani aproape ar ajunge!

  2. foarte buna ideea cu parcarile supra-etajate, numai in orasele mari de peste 3-400.000 locuitori gasesti (CJ, CT, TM)!! pentru medias ar fi o realizare mare insa sau promis multe si nu sau facut, de ex la Scoala nr 8 din Vitrometan sa promis de vreo 6-76 ani, constuirea unui BAZIN de inot,
    Unde-i?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here