Acasă Nova TV

Canalizarea nu este coş de gunoi | Campanie Apa Târnavei Mari

467

Operatorul de apă și apă uzată Apa Târnavei Mari a demarat o campanie de informare pe termen nelimitat, menită să atragă atenția că sistemele de canalizare sunt destinate exclusiv preluării apelor uzate menajere.

Mesajul campaniei este unul simplu, nu mai aruncaţi în toaletă deşeuri, pentru că vor avea de suferit instalaţiile de canalizare, conductele dar şi staţiile de pompare a apei. Utilizarea necorespunzătoare a acestora ne afectează pe toţi. Durata de viaţă a instalaţiilor scade, costurile de întreţinere şi operare cresc, iar toate acestea sunt suportate indirect de către toţi membrii comunităţii.

,,Operatorul regional Apa Târnavei Mari vă atrage atenția că sistemele de canalizare sunt destinate exclusiv preluării apelor uzate menajere și a apelor pluviale. Utilizarea necorespunzătoare a rețelelor de canalizare duce la o creștere a costurilor de întreținere a acestora, costuri suportate indirect de toți membrii comunității. Canalizarea nu este coș de gunoi. Ia decizia corectă şi arată că îţi pasă de viitor. Tu poţi să faci diferenţa!’’ este mesajul cât se poate de clar al campaniei.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here