Acasă Sport

Ioan Horoba a demisionat de la Gaz Metan | VEZI amănunte

935

Ioan Horoba a demisionat de la Gaz Metan.

Anunţul a fost făcut prin intermediului site-ului oficial al grupării de pe Târnava Mare. Ioan Horoba explică faptul că a luat această decizie din motive personale, la exact şapte ani de când a fost numit în funcţia de preşedinte al grupării de pe Târnava Mare. Mai jos puteţi citi comunicatul integral.

,,În ultimii şapte ani am condus Clubul Gaz Metan din postura de preşedinte. În toată această perioadă au fost momente foarte bune, dar şi momente grele, au fost multe bucurii şi dar şi clipe triste. În vara anului 2011, echipa a fost la câteva minute de grupele Europa League, a câştigat meciuri internaţionale, însă din nefericire anul trecut a retrogradat în Liga a doua în urma unei partide care face obiectivul unor cercetări aflate în delurare atât la Comisia de disciplină a Federaţiei Române  de Fotbal, cât şi a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. De altfel, în prezent este aşteptată o soluţie din partea Comisiei de disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

          Astăzi, pe 2 aprilie, se împlinesc exact şapte ani de la momentul în care am preluat această funcţie şi tot astăzi am decis că este momentul ca drumurile noastre să se despartă. Am decis să demisionez din funcţia de preşedinte, iar hotărârea pe care am luat-o ţine strict de motive personale. Nu pot însă să fac acest lucru fără să mulţumesc tututor celor cu care am lucrat de-a lungul celor şapte ani, conducerile societăţilor Romgaz şi Transgaz, Comitetului Director al Clubului care mi-a acordat încredere, colegilor din cadrul clubului, antrenorilor şi jucătorilor cu care am lucrat. Împreună am format o echipă la bine şi la rău iar cea mai mare dorinţă a mea este ca anul acesta Gaz Metan să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, acolo unde îi şi este locul” se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here