Acasă Nova TV

Ioan Ciulea a găsit soluţia care nu deranjează pe nimeni | VEZI cât costă

2268

Ioan Ciulea are un plan de rezervă pentru eventualitate în care aleşii nu vor vota obligativitatea închiderii câinilor în casă pe timpul nopţii.

Alesul a găsit o soluţie despre care spune că nu deranjează pe nimeni, zgarda antilătrat.

Invitat în cadrul emisiunii Mediaş 120 la Nova TV, Ioan Ciulea a explicat că are o soluţie de rezervă pentru cazul în care nici cea de-a doua propunere a sa care vizează câinii ce deranjează cu lătratul lor, nu va fi adoptată. Consilierul local va propune achiziţionarea pentru fiecare câine a unei zgarde antilătrat.

Ioan Ciulea a mai explicat că zgarda antilătrat costă între 200-800 lei şi că achiziţionarea uneia ar fi de preferat pentru medieşeni în locul unei sancţiuni.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu ce pregatire sau studii are dl Ciulea, dar cred ca cel mult are liceul, omul pe langa ca e depasit pentru functia care o are, e si bâlbâit, se incurca in cuvinte, si face pauze in vorbire.
    Nu stiu de ce il preocupa atat de tare problema cu latratul cainilor. Sunt probleme mai mari in oras, generale care ne afecteaza pe toti: infrastructura precara.
    De ce se strofoaca atata pentru 2-3 vecini pensionari. Vecinii lui Ciulea sigur au copilarit la tara, si atunci latrau cainii prin sat! Toti CAinii latra noaptea cand aud ceva. ia sa mearga dl ciulea noaptea prin cartierul mosnei sa vedem cate latraturi aude!!! Pentru asta sai operam pe toti cainii din oras ca asa vrea Ciulea si vecinii lui?

    Cel doare pe el atat de vecinii lui; tot cu cainii are!!
    Omu e dus rau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here