Acasă Sport

Dinamo şi Şerban au bătut pe Gaz Metan!

1202

Gaz Metan a pierdut cu scorul de 75-84 partida cu Dinamo Bucureşti.

Alb-negri s-au încălzit greu şi de această iar Dinamo a preluat iniţiativa şi a câştigat primul sfert cu 28-15. Gaziştii s-au trezit în următoarele zece minute şi s-au apropiat la un singur punct pe tabela de marcaj. A fost momentul în care arbitrul Mircea Şerban şi-a intrat în rol. După ce în primele zece minute a acordat gratuit un fault tehnic băncii Gazului, în sfertul al doilea a făcut acelaşi lucru şi a mai oferit un cadou vizitatorilor.

Stilul său de arbitraj nu a făcut decât să enerveze atât jucătorii cât şi spectatorii, însă arbitrul originar din Piteşti şi-a dat în stambă în continuare, din dorinţa de a fi el actorul principal. De altfel, nu este prima dată când acesta comite greşeli pe bandă rulantă în defavoarea gaziştilor. În urmă cu trei sezoane, gruparea de pe Târnava Mare a depus memoriu împotriva sa la Federaţia Română de Baschet după un meci desfăşurat la Timişoara. 

În aceste condiţii la pauza mare, Dinamo a avut zece puncte avantaj. A urmat un sfert trei câştigat tot de vizitatori, iar în decisiv gaziştii au forţat din nou revenirea, fără succes însă şi au pierdut cu 84-75.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here