Acasă Nova TV

Cupa de Schi ,,Medias Winter Challenge” | Eveniment în premieră

452

Medieşenii care iubesc sporturile de iarnă sunt aşteptaţi să participe la prima ediţie a Cupei de Schi ,,Medias Winter Challenge”.

Evenimentul este organizat de către Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Transilvania Mea, Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret cu sprijinul Tineretului Naţional Liberal Mediaş. Competiţia va avea loc în data de 27 februarie la Arena Platoş din staţiunea Păltiniş. Scopul acesteia este promovarea sportului, a vieții sănătoase și consolidarea comunității iubitorilor sporturilor de iarnă. Totodată se doreşte a fi o oportunitate de întâlnire, socializare și distracție.

La Cupa de Schi Mediaș Winter Challenge se pot înscrie medieşeni pe mai multe categorii, până în 8 ani, între 9-12 ani, între 13-18 ani, 19-45 ani şi peste 46 ani, atât la masculin cât şi la feminin. Regulamentul competiţiei este disponibil pe pagina web www.cupaskimedias.ro. Înscrierea se face pe baza completării formularului de înscriere disponibil pe pagina web și trimiterea acestuia pe adresa inscrieri@cupaskimedias.ro în perioada 10-24 februarie.  Participarea este gratuită, numărul de participanți fiind limitat la 120.

Fiecare concurent va primi diplomă de participare și medalie, iar cei clasați pe primele trei locuri pe categorie vor primi diplome și trofee. După premiere toți participanții şi însoțitorii sunt invitați să participare la Apres Ski Party la Pensiunea Rafael.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.