Acasă Nova TV

OFICIAL: Gheorghe Roman preşedinte şi candidat PNL pentru Primăria Mediaş

1560

Gheorghe Roman a fost validat în funcţia de preşedinte al PNL Mediaş, respectiv candidat al formaţiuniunii pentru fotoliul de primar la alegerile locale din luna iunie.

Biroul Permanent Judeţean al PNL s-a întâlnit joi seara la Mediaş pentru a valida candidaturile pentru funcţia de primar în localităţile din zona de nord a judeţului Sibiu.

Liberalii s-au reunit joi seara la Casa Gazelor Naturale în cadrul Biroului Permanent Judeţean al formaţiunii. Conducerea PNL a luat act de sondajul de opinie realizat la nivelul Mediaşului, conform căruia Gheorghe Roman ar câştiga clar alegerile pentru funcţia de primar şi l-a desemnat pe acesta ca şi candidat, dar şi preşedinte al filialei locale a PNL.

Gheorghe Roman va echipă în cursa pentru Primăria Mediaş cu Christine Thellmann. Acesta a fost desemnat de liberali ca şi responsabil de zona de nord a judeţului Sibiu, în ceea ce priveşte pregătirea şi organizarea campaniei electorale, respectiv stabilirea candidaţilor la funcţia de primar acolo unde PNL nu ocupă această funcţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.