Acasă Nova TV

Aprovizionare cu găleata | Un bloc de locuinţe a rămas fără apă

548

Un bloc întreg de locuinţe din cartierul Gura-Câmpului a rămas fără apă.

Din cauza unei defecţiuni la instalaţia interioară, cele aproximativ 50 familii care locuiesc pe strada Clujului numărul 2 nu mai au apă la robinet. Operatorul de apă şi apă uzată Apa Târnavei Mari, spune că problema nu este de competenţa sa, defectul fiind în interiorul blocului, iar locatarii au două soluţii, să repare cu o firmă specializată sau să îşi facă contorizare separată.

De la începutul lunii ianuarie, familiile care locuiesc pe strada Clujului numărul 2 nu mai au apă la robinet. Societatea Apa Târnavei Mari a sistat furnizarea în urma unui defect apărut la instalaţia interioară de alimentare, cu scopul de a evita consumurile foarte mari pe care tot locatarii ar trebui să le suporte. Locatarii au ajuns în situaţia să îşi aducă apă cu găleţile şi să se descurce fiecare cum poate.

Conducerea operatorului de apă şi apă uzată spune că i-a sfătuit pe locatari să apeleze la o firmă specializată pentru a remedia defectul, deoarece nu poate interveni în interior. O a doua variantă este ca aceştia să fie contorizaţi fiecare separat.

Banner EximTur