Acasă Nova TV

PROTEST LA MEDIAŞ | Am fost acolo şi am ascultat vocea oamenilor

6499

Aproximativ 1.000 persoane au protestat la Mediaş în această seară.

Mitingul de protest a durat circa o oră şi jumătate în Piaţa Corneliu Coposu. Ştirile Nova Tv s-au aflat în mijlocul oamenilor pentru a afla motivele pentru care au venit aceştia în piaţă, cum văd protestele de la nivel naţional, ce aşteaptă ei de la Mediaş dar şi de la România.

Foto: Istvan Bertalan

Banner EximTur

5 COMENTARII

 1. Au toate motiveleca sa fie nemultumiti. din 2012 de cand, noi, mediesenii lam votat, primarul nu sia indeplinit toate promisiunile.
  legat de soseaua sibiului, acolo a fost planificat ca primaria Medias a vrut sa asfalteze cu GOSP COMUNALA nu sai lase pe cei de la Strabag sa asfalteze si toata portiunea ce traverseaza mediasul.
  primaria medias a dorit sa faca ei asta, cu GOSP COMUNALA, CA sa invarta si ei niste bani, si primaria si GosCom au fost multumiti ca fiecare si-a luat partea.
  oare acum sa nui luam pe toti din primarie sai dam jos?

  Ce a facut neamtu, dna taropa, patrui eleonora, popa ioan, ionescu emilian , petrariu ioan, bordi magdalena, etc, pentru Medias? zicetimi ce au facut bine pt oras, ? ce sacrificii face de ex dna taropa sau dl popa ioan ca orasul sa mearga bine?

  ziceti ce au facut acesti oameni bun pentru oras?

 2. Primarul Neamtu este cel mai prost primar dintre toti care s-au perindat pe acolo dupa asasinarea lui Ceausescu.A renuntat la un secretar bun in favoarea unei femei de o calitate foarte indoielnica,care se lauda ca ea conduce Mediasul si se pare ca asa si este.Mediasul a ajuns cel mai murdar si cel mai urat oras din Transilvania,datorita acestor doua personaje si a unei parti bune din consilieri.Asta suna a bataie de joc la adresa mediesenilor si este timpul sa ne scapam de nesimtitii si hotii astia!!!!!

 3. La ce e bună înţelepciunea acolo unde domneşte prostia?
  E dificil să eliberezi proştii de lanţurile pe care le venerează. – Voltaire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here