Acasă Nova TV

PROTEST LA MEDIAŞ | Am fost acolo şi am ascultat vocea oamenilor

6430
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 1.000 persoane au protestat la Mediaş în această seară.

Mitingul de protest a durat circa o oră şi jumătate în Piaţa Corneliu Coposu. Ştirile Nova Tv s-au aflat în mijlocul oamenilor pentru a afla motivele pentru care au venit aceştia în piaţă, cum văd protestele de la nivel naţional, ce aşteaptă ei de la Mediaş dar şi de la România.

Foto: Istvan Bertalan

Banner EximTur
 • Marius

  Au toate motiveleca sa fie nemultumiti. din 2012 de cand, noi, mediesenii lam votat, primarul nu sia indeplinit toate promisiunile.
  legat de soseaua sibiului, acolo a fost planificat ca primaria Medias a vrut sa asfalteze cu GOSP COMUNALA nu sai lase pe cei de la Strabag sa asfalteze si toata portiunea ce traverseaza mediasul.
  primaria medias a dorit sa faca ei asta, cu GOSP COMUNALA, CA sa invarta si ei niste bani, si primaria si GosCom au fost multumiti ca fiecare si-a luat partea.
  oare acum sa nui luam pe toti din primarie sai dam jos?

  Ce a facut neamtu, dna taropa, patrui eleonora, popa ioan, ionescu emilian , petrariu ioan, bordi magdalena, etc, pentru Medias? zicetimi ce au facut bine pt oras, ? ce sacrificii face de ex dna taropa sau dl popa ioan ca orasul sa mearga bine?

  ziceti ce au facut acesti oameni bun pentru oras?

 • Nicu

  Primarul Neamtu este cel mai prost primar dintre toti care s-au perindat pe acolo dupa asasinarea lui Ceausescu.A renuntat la un secretar bun in favoarea unei femei de o calitate foarte indoielnica,care se lauda ca ea conduce Mediasul si se pare ca asa si este.Mediasul a ajuns cel mai murdar si cel mai urat oras din Transilvania,datorita acestor doua personaje si a unei parti bune din consilieri.Asta suna a bataie de joc la adresa mediesenilor si este timpul sa ne scapam de nesimtitii si hotii astia!!!!!

 • u.nicu

  La ce e bună înţelepciunea acolo unde domneşte prostia?
  E dificil să eliberezi proştii de lanţurile pe care le venerează. – Voltaire