Acasă Sport

Gaz Metan merge ceas | 4 victorii în ultimele 4 etape

263

Gaz Metan a câştigat partida disputată în faţa Chindiei Târgovişte cu scorul de 2-1.

Liviu Băjenaru şi Cosimo Figliomeni au semnat golurile reuşitei care au dus gruparea de pe Târnava Mare pe treapta a doua a clasamentului la un punct de liderul UTA Arad.

Chindia a avut prima ocazie a meciului de la Mediaş în minutul 2, atunci când Florentin Ispas a trimis cu capul puţin pe lângă stâlpul porţii lui Greab. Replica gaziştilor a venit tot printr-o lovitură de cap cinci minute mai târziu, atunci când Azdren Lllullaku a fost aproape de gol. În minutul 8 Liviu Băjenaru a pătruns pe centrul apărării adverse şi a înscris un gol superb la vinclu. Oaspeţii nu au fost afectaţi de primirea golului şi au avut şansa să înscrie în minutul 22, atunci când Daniel Popa a şutat din careu iar Greab a respins greu peste poartă. Egalarea a venit după o jumătate de oră de joc, atunci când George Cherchez a finalizat simplu o acţiune frumoasă de atac a Chindiei.

Repriza a doua a aparţinut în totalitate gazdelor. Alex Muntean şi Cosimo Figliomeni le-au luat locul lui Alexandru Buziuc şi Azdren Llullaku, iar Gaz Metan s-a instalat confortabil în jumătatea adversă. Ovidiu Bic a şutat frumos în minutul 46 însă mingea a trecut puţin peste poartă. Liviu Băjenaru a obţinut apoi o lovitură de pedeapsă după ce a fost faultat în careul de şaisprezece metri. A executat Ovidiu Bic însă mingea şutată de acesta a trecut pe lângă poartă. Gaziştii nu au dezarmat însă şi au continuat să preseze la poarta lui Meila. Răzvan Trif a fost şi el aproape să înscrie un eurogol în minutul 60, însă şutul său de la 25 metri a fost respins în corner. Golul victoriei a venit în cele din urmă în minutul 80 după o acţiune prelungită de atac a alb-negrilor. Italianul Cosimo Figliomeni a preluat o minge în marginea careului de şaisprezece metri, s-a întors şi a şutat plasat la colţul lung.

Foto: Istvan Bertalan

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here