Acasă Sibiu

Evazioniştii vânaţi de poliţişti | Acţiune cu forţe mărite

573

În cursul acestei zile, poliţiştii sibieni desfăşoară ample acţiuni de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale.

Perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă este una în care activităţile în spaţiul public se amplifică, fapt care impune o accentuare a prezenţei poliţiştilor în stradă. În acest context, în cursul acestei zile, în judeţul Sibiu, poliţiştii din structurile de ordine publică, investigarea criminalităţii economice şi poliţie rutieră vor desfăşura ample acţiuni pentru menţinerea unui climat social de normalitate

,,Acţiunile se derulează în sistem integrat la nivelul întregului judeţ, scopul acţiunii fiind combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu mărfuri alimentare, legume-fructe, băuturi alcoolice şi ţigarete, precum şi jucării şi obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă. Totodată, activităţile desfăşurate vizează şi verificarea activităţii privind furnizarea de mărfuri şi alimente conform standardelor de calitate care să nu afecteze sănătatea publică.

Vor fi verificate toate categoriile de autovehicule, şi în special de transport marfă, dar şi autoturismele puse în circulaţie pe drumurile publice.

Având în vedere condiţiile meteo, poliţiştii rutieri sunt prezenţi în trafic în scopul prevenirii producerii de accidente rutiere şi urmăresc îndeosebi, modul în care conducătorii auto respectă prevederile legale referitoare la dotarea autovehiculelor pentru circulaţia pe timp de iarnă” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: ancheteonline.ro/

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here