Acasă Revista Presei

ALERTĂ PRINTRE PARIORI |Site-uri mari de pariuri, interzise în România

183

Autorităţile române au interzis aproape 50 de site-uri de pariuri şi jocuri de noroc.

Printre ele se numără şi nume grele din această industrie, precum Bwin, Bet At Home Partypoker şi Betfair.

Informaţia a apărut iniţial pe un site cu ştiri despre jocurile de noroc şi a fost confirmată de reprezentanţii firmelor din domeniu. Preşedintele Aosociaţiei Cazinourilor din România spune că autorităţile ar avea şi numele românilor care au jucat pe site-urile interzise. Iar aceştia pot fi amendaţi.

În cazul site-urilor mari interzise de curând ar putea fi amendaţi doar cei care au jucat după 10 septembrie. Acela a fost termenul limită până la care cazinourile şi casele de pariuri online intrate în vizorul autorităţilor române ar fi trebuit să achite taxele neplătite în ultimii cinci ani.

Președintele Asociației Cazinourilor spune că unele site-uri şi-au plătit obligaţiile, care se ridicau la câteva milioane de euro, dar au ajuns pe lista neagră pentru că nu au ştiut că trebuie să îşi reînnoiască şi licenţa de funcţionare. Aşa că ar fi funcţionat la negru timp de 20 de zile până când a fost actualizată lista neagră a platformelor nelicenţiate.

În perioada următoare ar putea fi interzise şi alte site-uri mari. Autorităţile române care reglementează jocurile de noroc încă nu au oferit o reacţie oficială. Acţiunea lor este asemănătoare cu blocarea site-urilor Full Tilt Poker, Poker Stars şi Absolut Poker de către autorităţile americane în 2011.

Sursa: Digi24

Foto: clubitc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here