Acasă Sport

Acuzat că a cerut bani de la un jucător | Declaraţii

368

Un jucător care a venit să dea probe la Mediaş în această vară spune că antrenorul Ion Balaur i-a cerut 5.000 Euro pentru a-l include în lot.

Tehnicianul alb-negrilor susţine că totul este o minciună şi că respectivul jucătorul a evoluat doar 20 de minute timp în care nu a convins şi a fost schimbat.

Adrian Martonca a venit în luna iunie să dea probe la Gaz Metan. Jucătorul susţine că antrenorul Ion Balaur i-a cerut suma de 5.000 Euro pentru a-l lua în lot.

Tehnicianul Gazului Metan se apără şi spune că totul este o minciună. Ion Balaur a explicat într-o conferinţă de presă că jucătorul a evoluat doar 20 de minute într-un trial iar ulterior a fost schimbat pentru că evoluţia sa nu a convins.

La rândul său, directorul sportiv al alb-negrilor, Claudiu Boaru, spune că jucătorul nu avea valoarea necesară pentru a evolua la Gaz Metan, iar ceea ce se întâmplă în prezent ar putea fi rodul frustrării sale.

Tehnicianul Ion Balaur a mai explicat în cadrul conferinţei de presă că se va consulta cu un avocat pentru a vedea ce este de făcut în această chestiune.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Fum fara foc nu iese,asta-i traditie la Medias,chesti deastea se intampla incepand de la nivelul juniorilor la gaz-metan.Demisia mafiotilor,plecati toti de la clubul si din orasul asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here