Acasă Nova TV

Strada groazei | Pe Pictor Theodor Aman oamenii au ajuns la capătul răbdării

763

Strada Pictor Theodor Aman, situată la doi paşi de zona centrală a oraşului este într-o stare de degradare accentuată.

De mai bine de doi ani, artera este impracticabilă, iar atunci când plouă să te aventurezi cu maşina printre gropi, noroi şi apă înseamnă să îţi asumi riscul de a o avaria sau de a rămâne împotmolit.

Pe strada Pictor Theodor Aman, maşinile fac slalom printre gropi, se urcă pe trotuare, iar viteza maximă nu depăşeşte 10 kilometri la oră. În ultimii doi ani, locatarii au făcut petiţii peste petiţii, toate fără niciun rezultat concret. Oamenii spun că şi ei plătesc impozite şi că s-au săturat de această situaţie fără ieşire.

Pe de altă parte, reprezentanţii municipalităţii spun că în luna iunie a fost aprobat de către Consiliul Local un proiect de hotărâre prin care s-a comandat întocmirea expertizei tehnice privind reabilitarea mai multor străzi din zona centrală printre care şi strada Pictor Theodor Aman. În ceea ce priveşte termenul de realizare acesta nu a fost precizat.

2 COMENTARII

  1. daca as fi avut putere pe reprezentantii primariei ia-s fi obligat sa vina zilnic la servici cu masinile pe aceasta strada sa vada cum e…intradevar daca noi intarziem cu plata impozitelor ne intra penalizari dar ei ca intarzie cu lucrarile nu ar trebui sa fie pedepsiti?…Doamne ajuta sa mai candideze Neamtu caci eu pe el il votez…caci noi medesenii asta meritam:**las sa ne futa ca suntem niste prosti**….ca de mult trebuia sa iesim in strada sa le dam peste nas…

  2. Virgil, mi-ai luat-o inainte. Ai dreptate. Dar in mizeria asta nu este implicat numai Neamtu`… de la ciolanul ala mananca mai multi la masa. Data in judecata primaria medias, cu fosa septica de primar in cap de lista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.