Acasă Sibiu

VIDEO ȘOCANT Mama și copil spulberați pe trecere

3149

Imagini de la locul accidentului petrecut Luni pe DN 7, în care o mamă și băiețelul ei de 8 ani au fost spulberați pe trecerea de pietoni, au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În imagini se vede clar cum cei doi s-au asigurat înainte să treacă strada, dar șoferul unui camion a pornit în trombă de pe o stradă lăturalnică și a intrat în Drumul Național 7 fără să privească spre trecerea de pietoni.

Cei doi au fost loviți în timp ce se aflau aproape de axul drumului. Mama băiețelului a fost târâtă câțiva metri pe șosea. Copilul a fost conștient imediat după ce a fost lovit și s-a ridicat în șezut, pentru câteva momente. Unul dintre trecători l-a ținut de mână, până la sosirea echipajelor de salvare.

Șoferul camionului este un bărbat de 36 de ani din Argeș. Femeia din Tălmaciu este internată la secția Terapie Intensivă, la Spitalul Clinic Județean din Sibiu, în stare gravă iar copilul fost transportat de urgență la București, în stare critică.

Citește mai mult pe Turnul Sfatului.
Foto: Captură Video

ACTUALIZARE 16 IULIE
#Femeia de 36 de ani, rănită grav luni, în accidentul din Tălmaciu, a murit în această noapte. „În pofida eforturilor medicilor, care au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru salvarea sa, femeia ajunsă la SCJU Sibiu în urma accidentului rutier din Tălmaciu din data de 13 iulie a decedat în cursul nopţii, în jurul orei 1,30, în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil”, a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, citat de oradesibiu.ro

#Starea băieţelului de 8 ani rănit luni în accidental din Tălmaciu s-a îmbunătăţit.
Imediat după accident a fost transportat la Spitalul Luther din sibiu, dar pentru că se afla într-o stare gravă, a fost trimis la Bucureşti, la Spitalul Marie Curie.
“La noi a ajuns intubat, acum nu mai este intubat, starea este una favorabilă. Are o fractura de basin şi de femur, urmează ca medical neurochirurg să îi facă un consult, pentru că are deplasare de vertebre la coloana cervicală. Prognosticul este favorabil, merge înspre bine”, a declarant pentru Ora de Sibiu Denis Stănescu, purtătorul de cuvânt al spitalului Marie Curie.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here