Acasă Nova TV

ULTIMA ORĂ | Aymen Tahar trece la Steaua

397

Steaua continuă campania de achiziții. După ce i-a transferat pe Vlad Mihalcea, Jean Sony Alcenat, Sulley Muniru și pe Alexandru Tudorie, gruparea din Ghencea este aproape de a-l legitima și pe Aymen Tahar (25 de ani), de la Gaz Metan Mediaș.

Cel care a făcut anunțul este chiar finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, care a declarat că vrea să-l ajute pe Mirel Rădoi să reușească în noua sa carieră de antrenor principal al campionilor.

          ”Mai vreau să aduc un mijlocaș și un atacant. Iau jucători ca să reușească finul meu. Nu-l las eu pe finul meu să dea chix. O să-l luăm mâine pe Tahar, mai ieftin, dar vom mai lua și un atacant mai scump. Însă, Tahar este ca și rezolvat”, a spus Becali la Sport.ro.

Dacă va semna cu Steaua, atunci Tahar va fi una dintre opțiunile lui Rădoi pentru postul de mijlocaș la închidere, acolo unde îi mai are la dispoziție în acest moment pe Nicandro Breeveld, Ionuț Neagu și Sulley Muniru.

Cum olandezul n-a impresionat până acum în amicale, nu ar fi exclus ca noii ”închizători” ai Stelei să fie Muniru și Tahar.

Citeste mai mult pe DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here