Acasă Nova TV

OFICIAL FRF: Vom avea un caz de corupţie dovedit!

789

Costin Negraru, şeful departamentului de integritate din cadrul FRF, a vorbit la ProSport LIVE despre ancheta în cazul partidei dintre Gaz Metan şi FC Braşov.

Acesta spune că în curând va face public rezultatul unei anchete şi va dovedi un caz de corupţie din fotbalul românesc. În ceea ce priveşte partida din FC Braşov şi Gaz Metan, Negraru precizează că au fost audiaţi foarte mulţi jucători, iar declaraţiile oferite după anchetă nu corespund cu cele date „la cald”, imediat după meci. De asemenea, cei de la Braşov nu pot dovedi o anumită sumă de bani încasată după confruntarea cu Gaz Metan.

„Vom avea un caz de corupţie dovedit. O spun cu toată certitudinea. Asta nu înseamnă că nu vom mai avea cazuri de corupţie. Vor înceta să mai facă asta o lună, poate două. Am audiat câte 12 jucători şi de la Braşov şi de la Gaz Metan. Cazul a fost trimis Comisiei de Disciplină. Au fost audieri pe bandă rulantă. Au apărut din neant nişte bani în vestiarul celor de la Braşov„, a declarat la ProSport LIVE Costin Negraru, şeful departamentului de integritate din cadrul FRF.

Sursa: Prosport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.