Acasă Nova TV

Cred că Dumnezeu mă va face sănătoasă |Mihaela zâmbeşte şi luptă pentru viaţă

2327

Cred că Dumnezeu mă va face sănătoasă !

Spuse de un copil în vârstă de 11 ani care are nevoie urgent de un transplant de plămâni pentru a trăi, aceste cuvinte sunt cu atât mai dureroase. Pentru Mihaela Moldovan şi familia ei, fiecare zi este o luptă pentru viaţă, iar speranţa îi ajută să meargă înainte.
Mihaelei îi place să zâmbească, aşa că o face mereu. Ştie că e bolnavă, că viaţa ei nu este aceea a unui copil normal, însă e puternică şi crede cu tărie că se va face bine cu ajutorul lui Dumnezeu. Din momentul în care a aflat diagnosticul în luna februarie, familia Mihaelei duce o luptă continuă a cărei finalitate trebuie să fie strângerea celor 120.000 Euro, bani necesari pentru operaţia de transplant de plămâni.
Cei care vor să o ajute pe Mihaela, o pot face donând în conturile deschise în acest scop la Banca Transilvania, sucursala Târnăveni, strada Republicii, nr. 68, județul Mureş. Contul deschis în lei este RO63BTRL02701201U37327XX, iar contul în Euro este RO38BTRL02704201U37327XX, Cod SWIFT – BTRLRO22. Ambele conturi sunt pe numele de Maria Moldovan.

1 COMENTARIU

  1. DE CE NU SE CREAZA PTR ACEST COPIL UN NR SPECIAL DE TELEFON PTR SMS CU VALOARE DE 2 EURO SAU 5 SAU 10 …..DE LA MULTI… PUTIN CATE PUTIN….. SE ADUNA ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here