Acasă Nova TV

Cât valorează viaţa unui copil? Mihaela are nevoie de 90.000 Euro pentru a trăi

2191

V-aţi întrebat vreodată cât valorează viaţa unui copil?

Aţi putea dormi noaptea dacă aţi ştii că pentru a trăi fiul sau fiica dumneavoastră au nevoie de 90.000 Euro şi nu ştiţi cum şi de unde să găsiţi aceşti bani? Prin această dramă trece zilnic familia Mihaelei Moldovan, o fetiţă de 11 ani care are nevoie în următoarele şase luni de un transplant de plămâni ce nu se poate face decât în Austria.
Mihaela Moldovan are 11 ani şi locuieşte în Cetatea de Baltă la mai puţin de 30 kilometri de Mediaş. La începutul acestui an, ea a fost diagnosticată cu hipertensiune idiopatică pulmonară. Încă de mică ea obosea foarte repede şi transpira în urma unui efort fizic. Situaţia s-a înrăutăţit vizibil în urmă cu aproximativ trei ani, iar în prezent singura ei salvarea este un transplant de plămâni. Operaţia se poate face la Viena şi este una costisitoare, 120.000 Euro din care familia Mihaelei a reuşit să strângă până acum doar 30.000 Euro. Problema este că operaţia care îi poate salva viaţa fetiţei trebuie făcută în următoarele şase luni, astfel că familia şi toţi apropiaţii duc o luptă contra cronometru pentru viaţă.
Cei care vor să o ajute pe Mihaela, o pot face donând în conturile deschise în acest scop la Banca Transilvania, sucursala Târnăveni, strada Republicii, nr. 68, județul Mureș. Contul deschis în lei este RO63BTRL02701201U37327XX, iar contul în Euro este RO38BTRL02704201U37327XX, Cod SWIFT – BTRLRO22. Ambele conturi sunt pe numele de Maria Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.