Acasă Nova TV

Campanie anti-fumat la Mediaş | Apă şi cireşe pentru ţigări

1800

Asociaţia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj a organizat o campanie anti-fumat în centrul istoric al municipiului Mediaş.

Parteneri ai acestui proiect au fost elevii Şcolii Gimnaziale Herman Oberth şi Consiliul Local al Tinerilor.Organizatorii proiectului au instalat un cort în Piaţa Regele Ferdinand I, iar tinerii împărţiţi în echipe au încercat să îi convingă pe medieşeni să renunţe la o ţigară în schimbul unui pahar de apă sau de cireşe. Totodată au fost împărţite pliante informative cu privire la aspectele nocive ale fumatului.

2 COMENTARII

  1. Din pacate, astfel de campanii se axeaza prea mult pe latura informativa si prea putine se implica cu adevarat in a ajuta fumatorii. Dependenta de nicotina este o boala, nu un moft, iar bolile nu le tratezi cu apa si cirese.

  2. E laudabila initiativa, insa nu vad cum ar putea ajuta concret un fumator. Cu siguranta are si el apa si cirese acasa si asta nu-l impiedica sa fumeze.E nevoie de cautarea unei alternative mai sanatoase, nu doar inabusirea unui viciu. E o varianta mai realista http://www.vipercig.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.