Acasă Nova TV

BĂTĂLIA FINALĂ: Gaz Metan – Concordia Chiajna | Informaţii în timp real

64

Gaz Metan a întâlnit în această seară Concordia Chiajna şi nu a avut decât varianta victoriei, orice alt rezultat ducând echipa în Liga a doua.

Alb-negri au început în formula: Pleşca – Muth, Creţu, Trtovac, Buzean – Tahar, Zaharia, Munteanu, Curtean – Llullaku şi Roman.

Ilfovenii i-au trimit în teren pe Matache, Stan, Ricardo Alves, Bagaric, Maftei, Boldrin, Purece, Serediuc, Florea, Pena şi Bucurică.

Video LookTv

MIN 39: GOOOOOL GAZ METAN!!! GOOOOL MUNTEANU!!! Matache a ieşit greşit pe o centrare, mingea a ajuns la Llullaku, acesta a centrat puternic în faţa porţii, de unde Roman a trimis cu capul în bară de la doi metri, fază la care se afla în poziţie de ofsaid. Mingea a sărit la Munteanu care a deschis scorul cu un şut de la 6 metri.

MINUTUL 63: Penalty pentru Gaz Metan! Execuţie slabă a lui Llullaku. Şutul atacantului gazdelor a lovit bara şi acestea au ratat şansa de a face 2-0.

MINUTUL 68: GOOOOOOL GAZ METAN!!!! GOOOOL LLULLAKU! Centrare de pe partea dreaptă a gazdelor, mingea se duce pe bara a doua, de unde Llullaku îl învinge pe Matache şi îşi ia revanşa pentru ratarea penalty-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.