Acasă Nova TV

Şi-a ameninţat soţia cu un cuţit şi a forţat-o să meargă cu el | VEZI amănunte

38

cutitŞi-a ameninţat soţia cu un cuţit şi a forţat-o să meargă cu el.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu a fost depistat şi reţinut un bărbat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 205 alin 3 lit. a şi art. 371 alin.1 cod penal.

„În fapt, în data de 28 martie a.c., suspectul şi-a aşteptat soţia la ieşirea de la serviciu şi, sub ameninţarea unui cuţit, a obligat-o să urce, împreună cu acesta, într-un mijloc de transport în comun. Pe numele suspectului instanţa a emis ordine de restricţie, având obligaţia de a nu se apropia de soţia sa la mai puţin de 100 m, pe termen de 6 luni, ordin emis în data de  12.11.2014 într-un dosar civil aflat pe rolul Judecătoriei Sibiu.

Bărbatul a provocat scandal în mijlocul de transport în comun, ameninţându-şi în acelaşi timp soţia. La coborârea din autobuz, între cei doi a intervenit un cetăţean, venind astfel, în sprijinul victimei. Întrucât suspectul s-a sustras urmăririi penale s-a dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.