Acasă Nova TV

Cristi Pustai s-a întors la Gaz Metan Mediaș | Ce funcție va avea

52

PUSTAIAntrenorul Cristian Pustai, liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Rapid, a fost numit consilier tehnic la Gaz Metan Mediaş, fără a ocupa însă vreo funcţie oficială în cadrul clubului.
„Cristi Pustai nu e antrenorul echipei, pentru că nu poate să activeze la o a treia echipă în acelaşi sezon. El a venit azi la la Mediaş cu titlu voluntar, fără niciun fel de recompensă, nimic, să-l ajute pe Balaur. Balaur este antrenorul principal interimar. Pustai a venit fără niciun fel de pretenţie materială, nu ocupă nicio funcţie oficială în cadrul clubului.

El este de aici, din Mediaş, şi a zis că vine să pună umărul să-l ajute pe Balaur. Să mai aduci un antrenor acum cu şase etape înainte de final e greu, nu cunoaşte jucătorii, e mai dificil. Pustai nu va sta pe banca tehnică, sub nicio formă, îl va ajuta pe Balaur cu sfaturi, cu vizionări, poate mişcări tactice în teren. Balaur rămâne în continuare răspunzător pentru rezultate, are un consultant tehnic doar”, a declarat Ioan Horoba pentru Mediafax.

Citeşte mai mult pe DOLCESPORT

Articolul precedentAsociaţia Diabeticilor şi Bolnavilor Oncologici a aniversat 25 ani | Imagini şi declaraţii
Articolul următorSute de medieşeni consumă zilnic apă nepotabilă | VEZI unde este bună apă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.