Acasă Nova TV

Va trebui să facem tot ce se poate pentru a asfalta!

43

OROS CSABAVa trebui să facem tot ce se poate pentru a asfalta.
Invitat în cadrul emisiunii ,,Mediaş 120’’ la Nova TV, city-manager-ul Orosz Csaba a vorbit despre problemele cu care se confruntă societatea Gospodăria Comunală, operatorul de drumuri din municipiu şi a explicat că se fac eforturi pentru a se demara reabilitarea străzilor din oraş.

10 COMENTARII

  1. Pai de ce nu incepeti odata?
    Ca doar are tirnava nisip.
    Cit de BOU poti sa fii sa umpli gropile cu nisip?
    Manager de (CENZURAT), platit degeaba!

  2. subscriu la cele spuse de Domnul Dan :
    – cu cine? nu vedeti cine este la conducerea societaii- n-au habar de drumuri
    – si corect este patit cu bani multi iar fostii angajati cu care se putea lucra si care stiau meserie AU FOST DA-TI AFARA

    propun sa fie schimbata toata conducerea existenta si adusi oamenii pe meserie si vedeti ca gospodaria isi va reveni…….Ce spuneti DOMNULE PRIMAR???

  3. Cat Dumnezeu sa il mai credem pe asta? Nova , la ce rahat ii mai luati interviu? nu merita nici 1gb de pe cardul vostru de memorie. de ce nu dati interviul de acuma 2 luni cand zicea ca Gospodaria o sa asfalteze „CU SIGURANTA” . Fratilor , Gospodaria are statia de asfalt stricata, masina cu care toarna asfaltul e luata de executori. Nu au cum , este absolut imposibil sa asfalteze cand nu au cu ce. Domnul Csaba, domnul primar ne mint si manipuleaza cum vor. Cum ar fi sa il intrebati de aceste aspecte? sau mai bine, mergeti pana la statia de asfalt de pe garii si luati interviu la muncitorii de acolo, nu de la sediu ca si directoarea e montata….
    Cum ar fi sa i demascati pe nesimtii astia?

  4. Bani au fost de la UE pentru reabilitarea conductelor de apa-canal,inclusiv pentru reparaea si marcarea drumurilor care au fost sparte cu acest prilej,dar unde au ajuns? DNA,nu are nimic de spus????

  5. sa speram ca nu se vor reabilita strazile ca si pana acum doar pe hartii..iar NOVATV nu poate sa demaste nimic caci e televiziunea primariei..voi nu va-ti prins pana acum,nu vedeti ca toate interviurile din oras se iau la 90% din cetatenii pensionari ai orasului..ce stie o batranica de 75 de ani de gropile din oras?domnii reporteri situatia strazilor din medias o aflati direct din gura soferilor care isi rup masinile pe strazile orasului..luati interviuri soferilor la semafoare unde asteapta destul de mult si o sa aflati mult mai multe..

  6. Are mare dreptate Nicu, proiectul apa-canal cu forduri europene cuprindea inclusiv asfaltarea totala a drumurilor care s-a transformat in marea distrugere a drumurilor din Medias. Constructorii care au spart strazile erau obligati dupa incheierea lucrarilor sa redea strada la starea initiala. In Medias starea initiala a fost una destul de buna pe alocuri chiar foarte buna dar la constructori starea initiala a fost – pus asfalt de slaba calitate peste pamant denivelat si insuficient batatorit. Intrebarea este: unde au fost dirigintii de santier din partea beneficiarului si sunt curios cum au semnat receptia la terminarea lucrarilor. Alta intrebare este: au fost prezenti acesti diriginti la lucrarile ascunse care cuprind forma si dimensiunile santului, stratul de nisip pe care trebuiau asezate tevile sau cum au fost executate sudurile si imbinarile in polietilena. Acest proiect in sinea lui era ceva extraordinar dar cu lipsa de profesionalism a primarului, a consilierilor, a lucratorilor din primarie resposabili si a S.C. APA Tarnavei Mari a devenit un mare dezastru pentru tot orasul. Sunt sigur ca din acest proiect s-au imbogatit multi si s-au vehiculat spagi grele si afaceri necurate cu banii statului si a UE.

  7. Are mare dreptate Nicu, proiectul apa-canal cu forduri europene cuprindea inclusiv asfaltarea totala a drumurilor care s-a transformat in marea distrugere a drumurilor din Medias. Constructorii care au spart strazile erau obligati dupa incheierea lucrarilor sa redea strada la starea initiala. In Medias starea initiala a fost una destul de buna pe alocuri chiar foarte buna dar la constructori starea initiala a fost – pus asfalt de slaba calitate peste pamant denivelat si insuficient batatorit. Intrebarea este: unde au fost dirigintii de santier din partea beneficiarului si sunt curios cum au semnat receptia la terminarea lucrarilor. Alta intrebare este: au fost prezenti acesti diriginti la lucrarile ascunse care cuprind forma si dimensiunile santului, stratul de nisip pe care trebuiau asezate tevile sau cum au fost executate sudurile si imbinarile in polietilena. Acest proiect in sinea lui era ceva extraordinar dar cu lipsa de profesionalism a primarului, a consilierilor, a lucratorilor din primarie resposabili si a S.C. APA Tarnavei Mari a devenit un mare dezastru pentru tot orasul. Sunt sigur ca din acest proiect s-au imbogatit multi si s-au vehiculat spagi grele si afaceri necurate cu banii statului si a UE. Legat de Gospodaria Comunala aceasta nu poate sa asfaltezi nici un metru pentru ca e in insoventa iar cei care au incercat sa o „salveze” sunt anchetati de DNA. Deci totul e blocat cu G.C. asa ca nu mai mintiti ca niste nesimtiti ca nu suntem copii.

  8. Aducerea portiunii de drum la starea initiala (asa cum se spune in proiectul UE) nu inseamna reabilitare, „inteligentilor”. Pe langa pierderea de vreme si vorbitul fara rost, mai puteti sa cititi ceva, poate un abecedar, sa stiti scrie corect. Plin Mediasul asta de oameni ce se cred ingineri si analisti. Habar nu aveti ce vorbiti. Ati auzit la TV de DNA dar nu ati inteles nimic. Consilierii sunt cercetati ca au aprobat cumpararea de actiuni, nu ca nu ar fi respectat proiecte (care apropos, nu sunt ale Gospodariei, ci ale Apei Tarnavei Mari). Atata stim, sa aruncam cu noroi, sa ne dam cu pararea de indoctrinati. Sunteti prosti!

    • Cred ca tu esti PROASTA si sunt sigur ca toti de pe aici au aceeasi parere (cand iti zic mai multi ca esti beat mergi acasa si dormi, asa si in cazul tau cu prostia). Ai putea tu sa incepi cu cresa, sau mai bine cu cei 7 ani de acasa ca se pare ca nu ii ai! Atata stim? „Sa aruncam cu noroi”? Vrei laude? Pentru ce? Pentru dezastre? Nu o sa le primesti/primiti! Propun iesirea in strada a „prostilor” sa vada acest „primar” si lingaii lui cat de „prosti” suntem.

  9. Doamna Carmen, strazile din Medias apartin primariei
    ca administrator si proprietar(OG 195/2002 reactua-lizat).Drumurile interioare(strazile)au fost distruse de SC Apa Tirnavei Mari SA cind a refacut infrastructura de apa a orasului.Conform HCL103/2008 (daca nu s-au facut modificari)se prevedea la Cap.2,art.44,al.2,,Compactarea straturilor de infrastructura a sistemului rutier si certifi-carea lor de catre geolog,,(precis ca nu s-a facut)iar la art.45.I.,,Refacerile sistemului rutier se vor face pe toata suprafata stabilita de operator in termen de….30 de zile.Nimic din ce prevede hotarirea de mai sus nu s-a respectat.Noi daca sapam o groapa pe partea carosabila trebuie in termen de 10 sa aducem carosabilul la starea initiala altfel suntem amendati de politia locala.Cite amenzi de acest fel a aplicat politia locala SC Apa Tirnavei Mari pentru aceste nereguli si incalcari ale HCL-ului de mai sus?Precis ca nici una pentru ca dinsii nu se ocupa decit cu amendarea soferilor pentru parcare in locurile in care primaria nu e in stare sa faca parcari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.