Acasă Nova TV

Pedofil reţinut la Sibiu | A racolat mai mulţi minori pentru a întreţine relaţii sexuale

221

minorUn bărbat de 53 de ani, cetăţean străin, a fost reţinut astăzi de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu sub acuzaţia de act sexual cu minor.

În cursul acestei zile, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au efectuat o acţiune în judeţul Sibiu, în vederea documentării activităţii infracţionale a unui bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor.

„În fapt, din cercetări a reieşit faptul că un bărbat de 53 de ani, cetăţean străin cu rezidenţa în localitatea Cisnădie, în anul 2015 a racolat mai mulţi minori din judeţul Sibiu, pe care i-a determinat să întreţină cu el raporturi sexuale. În urma administrării probatoriului, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 220 alin. 1 şi 2 cod penal. Cercetările în acest caz continuă” se arată într-un comunicat remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here