Acasă Nova TV

La Mediaş se face agricultură printre blocuri | Contre între vecini

229

gradina sondorilorLa Mediaş se face agricultură printre blocuri.

Mai mulţi locatari de pe strada Sondorilor din cartierul Gloria au plantat în jurul blocului roşii, varză şi alte legume, spre nemulţumirea altor locatari din zonă, care şi-ar dori un loc de joacă, bănci pentru odihnă şi gazon.

Mai mulţi locatari de pe strada Sondorilor numărul 5 se plâng de faptul că unii dintre vecinii lor şi-au amenajat grădini de zarzavat atât în faţa cât şi în spatele blocului. Oamenii spun că pe respectivele spaţii ar trebui să se pună gazon, flori sau să se facă un loc de joacă pentru copii. În replică vecinii spun că din punctul lor de vedere grădinile cu zarzavaturi nu sunt ceva anormal şi că acestea mai sunt prezente şi la alte blocuri din cartier. 

Reprezentanţii Primăriei Mediaş spun că locatarii au intrat abuziv pe spaţiul verde din spatele blocului. Poliţia Locală se va deplasa la faţa locului pentru a-i atenţiona pe respectivii locatari că le este interzis să cultive legume într-un spaţiu public.

2 COMENTARII

  1. Va invit in Gura Campului pe strada Aleea Eforiei nr.8, 10 si 12 daca doriti sa admirati sute de PET-uri ce atarna de parii din gradinile ce flancheaza „superb” blocurile. Ce gazon, ce spatii verzi???!!!…….Daca vor straturi va invit sa-i impozitati si pe domniile lor pentru terenurile folosite asa cum platesc toti cei care folosesc spatiul public! EX: impozitul pe garaj. O primavara minunata va doresc!

  2. are dreptate doamna, e profesoara sau secretara la lic axente, din cate imi mai aduc aminte! de acolo o stiu,

    are dreptate in privinta asistatiilor sociali, trebuie pusi la munca si paziti,

    bravo doamna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.